Finnair vie Angry Birds -linnut Singaporeen

Angry Birds -linnut valmistautuvat parhaillaan pisimpään lentoonsa. Finnair lennättää suomalaisen Rovion maailmanmaineeseen nousseet linnut Singaporeen 20.9. Lennon aikana kilpaillaan kymmenen kilometrin korkeudessa Angry Birds Asian Challenge -mestaruudesta.
 
− Tämä siipien yhteenliittäminen on yksi esimerkki Finnairin luovasta ja raikkaasta toimintatavasta. Finnair on merkittävä peluri Aasian ja Euroopan välisessä liikenteessä, ja tavoitteemme on kaksinkertaistaa Aasian-lentojen määrä 140 viikkolentoon vuoteen 2020 mennessä. On upeaa olla mukana viemässä suomalaista innovatiivisuutta Aasiaan, kertoo Finnairin globaalista markkinoinnista vastaava johtaja Jarkko Konttinen.
 
− Vaikka Angry Birdsit ovat jo lentäneet lähes kaikkialle maailmaan, Singaporen matka tulee olemaan lintujen pisin yhtäjaksoinen lento tähän mennessä. Angry Birds -peliä on ladattu eri alustoille yli 350 miljoonaa kertaa, ja olemme iloisia voidessamme tuoda yhä uusia Angry Birds -pelejä ja -kokemuksia kasvaville fanijoukoille, kertoo Rovion Mighty Eagle- ja markkinointijohtaja Peter Vesterbacka.
 
Lennolle voi päästä mukaan perustelemalla 12.9. mennessä osoitteessa www.finnair.com/angrybirds, miksi kuuluu Angry Birdsin vannoutuneimpiin faneihin. Viisi eniten suosiota saanutta fania ja 2–3 tuomariston suosikkia palkitaan lentolipuilla Singaporeen. Lennon aikana Angry Birds -fanit sekä muut lennon matkustajat voivat osallistua kilpailuun matkustajille jaettavilla erityisesti tähän kisaan ohjelmoiduilla pelikoneilla. Kymmenen tuhannen metrin korkeudessa pelattavan kilpailun voittaja saa kautta aikojen ensimmäisen Angry Birds Asian Challenge -ilmaherruustittelin.
 
Lennolla mukana on myös ihka elävä Angry Bird. Lennolta twiitataan pelin tuoksinassa kaatuneista possuista ja siipien havinasta.

Finnair Angry Birds