JetBlue poistaa väliaikaisesti peruutus- ja muutosmaksut uusien lentojen ostajilta

Jetblue_tailKoronaviruksen leviäminen vaikuttaa lentomatkustukseen, kun matkustajat empivät lentolippujen ostoa. Nyt JetBlue vastaa tähän huoleen ja poistaa väliaikaisesti lentolippujen peruutus- ja muutosmaksut. Halpalentoyhtiön kädenojennus koskee uusia lentolippuja. Koronaviruksella ei tosin toistaiseksi ole ollut vaikutuksia JetBluen reittiverkostoon.

JetBlue haluaa väliaikaisella muutoksellaan antaa matkustajilleen lisää mielenrauhaa ja turvata matkasuunnitelmiaan. Yhtiön lennoille ostetuilta lentolipuilta ei peritä muutos- eikä peruutusmaksuja, kun lentolippu on ostettu 27. helmikuuta - 11. maaliskuuta 2020 välisenä aikana. Matkan tulee myös päättyä ennen 1. kesäkuuta 2020.

Muutos koskee kaikkia JetBluen lipputyyppejä eli myös halvinta Blue Basic -luokkaa jossa ei normaalisti sallita mitään muutoksia.

Toistaiseksi muut lentoyhtiöt ovat tarjonneet koronaviruksen leviämisen seurauksena maksutonta muutosturvaa, joka koskee vain valikoituja reittejä.

JetBlue on johtava toimija Bostonissa, Fort Lauderdale-Hollywoodissa, Los Angelesin Long Beachillä, Orlandossa ja San Juanissa. Yhtiö kuljettaa vuosittain yli 42 miljoonaa matkustajaa lähes sataan kohteeseen Yhdysvalloissa, Karibialla ja Latinalaisessa Amerikassa. Päivittäisiä lentoja on yli 1000.