Norwegian lisää lentoja Yhdysvaltojen ja Karibian kohteiden välillä

Norwegian_737_flyby_1Norwegian avaa uuden reitin Floridasta Fort Lauderdalesta Karibian ranskalaiselle saarelle Guadeloupelle. Joulukuusta alkaen Norwegian lentää kaksi kertaa viikossa eteläisestä Floridasta Guadeloupelle Karibialla. Viime talvikauden suuren kysynnän vuoksi Norwegian tulee tarjoamaan neljä viikoittaista lähtöä New Yorkin ja Guadeloupen välillä.

"Kolme vuotta sitten lanseerasimme ensimmäisen Yhdysvaltain reittimme. Amerikkalaisten matkustajien palaute edullisista hinnoista ja uusista, aiempaa ympäristöystävällisemmistä lentokoneista on ollut fantastista. Siksi olemme iloisia, että voimme lisätä tarjontaa Amerikan mantereen ja Guadeloupen saaren välillä", sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Uusi reitti palvelee myös Norwegianin Euroopasta tulevia matkustajia ja tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhdistää muutama päivä Fort Lauderdalessa tai Orlandossa eksoottiseen lomaan Karibialla.

Viime talvena Norwegian lanseerasi useita reittejä Yhdysvaltain itärannikon ja Karibian ranskalaisten saarten Guadeloupen ja Martiniquen välillä. Uudet reitit on otettu vastaan hyvin sekä Yhdysvalloissa että saarilla. Lennot reiteillä jatkuvat taas marraskuusta alkaen.

Norwegianilla on nyt 41 reittiä Yhdysvaltojen ja Euroopan välillä.

Lue myös: