Norwegian on taas täällä - Helsinki-Vantaalta avautuu 28. kesäkuuta viisi uutta reittiä

Nor_737_1Norwegian aloitti Suomen lennot uudelleen maanantaina 28. kesäkuuta, kun tuttu punanokkainen Malagasta saapunut Boeing 737-800 -matkustajakone laskeutui Helsinki-Vantaalle. Norwegianin ensimmäiset lähdöt Malagaan, Alicanteen ja Ouluun on myyty täyteen.

Norwegianin uusi ruotsalainen tytäryhtiö Norwegian Air Sweden AOC:n operoima Boeing 737-800 -matkustajakone laskeutui hiljaiselle Helsinki-Vantaalle maanantaina 28. kesäkuuta noin kello 11.22 eli hieman etuajassa.

Nor_737_2Aiemmin Norwegianin lentoja operoi ruotsalainen tytäryhtiö Norwegian Air Sweden, mutta nyt uudelleenjärjestelyn jälkeen lentoja operoi siis uusi tytäryhtiö Norwegian Air Sweden AOC, jonka radiokutsu on Norlight.

Norwegianin reittiverkosto käsittää Helsinki-Vantaalta ensivaiheessa lennot Tukholmaan, Osloon, Ouluun, Malagaan ja Alicanteen. Norwegian avaa lennot 28. kesäkuuta kaikkiin näihin kohteisiin. Verkostoa on määrä kasvattaa vähitellen kysynnän mukaan.

"Olemme erittäin iloisia siitä, että olemme aloittaneet uudelleen Suomen lennot ja pääsemme toivottamaan suomalaiset asiakkaamme tervetulleiksi lennoillemme. Lisäämme vähitellen kohteiden määrää Suomessa ja Norwegian tarjoaa hyvää palvelua kohtuuhinnalla sekä joustavia lippuvaihtoehtoja suosittuihin kohteisiin Euroopassa", sanoo Norwegianin tuore toimitusjohtaja Geir Karlsen.

Avauslennolla käytetyn koneyksilön sivuvakaaja ei sisältänyt perinteistä Norwegian käyttämää sankaria vaan oli käytännössä kokovalkoinen.

Edellisen kerran Norwegian on lentänyt Helsinki-Vantaalta ilmeisesti lokakuussa 2020 eli noin kahdeksan kuukautta sitten.

Ilmainen lipunmuutos

Pandemiasta johtuvat matkustusrajoitukset ja viime hetken muutokset ovat aiheuttaneet paljon epävarmuutta matkustajille. Norwegianin varausta voi muuttaa, vaikka lentolippu ei olisi joustava. Halpelentoyhtiö tarjoaa ilmaisen lentolipun muutosmahdollisuuden rajoitetun ajan sekä kotimaan- että ulkomaanlennoilla.

Lue myös: