Norwegianilla hyvät matkustajaluvut ja ennätysmäärä aikataulussa toteutuneita lentoja

Norwegian_cabinNorwegian (NAS) julkisti tänään toukokuun matkustajaluvut. Toukokuussa Norwegian kuljetti yli 1.5 miljoonaa matkustajaa, mikä on 12 prosenttia enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan. Lennoista 92 prosenttia lähti aikataulun mukaisesti, minkä perusteella Norwegian oli yksi maailman täsmällisimmistä lentoyhtiöistä toukokuussa.

Norwegianilla lensi toukokuussa 1 542,723 matkustajaa, mikä on 12 prosenttia enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan. Norwegianin tarjontamuutos (ASK) kasvoi toukokuussa 14 prosenttia. Käyttöaste oli 77 prosenttia eli 1 prosenttiyksikkö enemmän kuin viime vuoden toukokuussa. Yksikkötuote myydyltä henkilökilometriltä (RASK) parani 10 prosentilla.

Yhtiö lensi viime kuussa 99,9 prosenttia suunnitelluista lennoistaan, ja näistä 92 prosenttia lähti aikataulun mukaisesti. Suomessa Norwegianin lennoista 92,4 prosenttia saapui määränpäähän aikataulussaan.

– Olemme erittäin tyytyväisiä toukokuun liikennetietoihin ja siihen, että lentomme toteutuivat täsmällisesti kaikilla reiteillä. Meillä on uusi, entistä ympäristöystävällisempi laivue, pitävät aikataulut, ilmainen lentojen aikainen WiFi-yhteys sekä laaja reittiverkosto, joka sopii sekä liikenne- että vapaa-ajan matkustajien tarpeisiin, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.