Norwegianilta helmikuussa vahvat matkustajalukemat ja kasvavat yksikkötuotot

Norwegian_winter_noseYli 1,1 miljoonaa matkustajaa lensi Norwegianin koneilla helmikuussa. Luku on 23 prosenttia enemmän kuin vastaavana kuukautena edellisenä vuonna. Käyttöaste oli 78 prosenttia ja yksikkötuotto (RASK) kasvoi 6 prosenttia.

Norwegianin koneilla lensi helmikuussa 1 151 829 matkustajaa. Tämä oli 216 341 matkustajaa enemmän kuin edellisen vuoden helmikuussa. Käyttöaste oli 78 prosenttia, mikä on 2 prosenttiyksikköä korkeampi kuin helmikuussa 2011. Yhtiön yksikkötuotto myydyltä henkilökilometriltä (RASK) kasvoi kuudella prosentilla.

– Olemme hyvin tyytyväisiä kuukauden korkeisiin matkustajamääriin ja yksikkötuottojemme nousuun. Käyttöaste pysyi korkeana, vaikka helmikuu onn tyypillisesti matalamman kysynnän ajanjakso. On positiivista nähdä, että yhä useampi matkustaja arvostaa uusia lentokoneitamme ja lennoilla tarjoamaamme ilmaista langatonta laajakaistayhteyttä, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

Norwegianin helmikuun aikataulutetuista lennoista toteutui 99,5 % ja 82,1 % lennoista saapui määränpäähän aikataulussaan.

Vuonna 2012 yhtiö vastaanottaa 13 uutta lentokonetta. Ensimmäiset kolme konetta on jo toimitettu. 62 koneen laivastosta 40 koneeseen on asennettu WiFi-yhteys.