TUI UK aloittaa tilauslentosarjan Kuusamoon joulukaudelle 2018

TUI_tailMaailman suurimpiin matkanjärjestäjiin kuuluva TUI UK aloittaa joulucharterit Kuusamoon joulukaudelle 2018. TUI UK:n lentää Kuusamoon Lontoon Gatwickistä ja Manchesterista 2.-26.12.2018 välisenä aikana. Kyseessä on tähän mennessä suurin lentosarja Kuusamoon.

Tilauslennot lennetään kummaltakin kentältä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin 189-paikkaisilla Boeing 737-800 -koneilla. Lentosarjaan kuuluu 16 lentoa, joilla on tarjolla kaikkiaan 3024 matkustajapaikkaa. 

TUI on lentänyt joululentoja aikaisemmin muualle Lappiin, mutta nyt kyseessä on TUI UK:n ensimmäinen joulucharter Kuusamoon.

"TUI UK:n sisaryhtiöt Crystal Ski ja TUI Hollanti on jo useita vuosia tuonut suuria määriä matkailijoita Kuusamoon ja Rukalle. Näiden ryhmien korkea asiakastyytyväisyys ja matkailuyritystemme vahva palvelutarjonta vakuuttivat TUI UK:n lähtemään tähän uuteen avaukseen", iloitsee Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n toimitusjohtaja Mats Lindfors.

"Upea talvinen luontomme jouluisen ohjelman kera on sitä, mitä brittiperheet tulevat hakemaan Kuusamosta", summaa Lindfors.

Uuden chartersarjan avaamisen mahdollistaa alueen matkailutoimijoiden vahva yhteistyö Naturpolis Oy:n hallinnoiman Gateway to Kuusamo Lapland –hankkeen kautta. Kyseisen hankkeen avulla Ruka-Kuusamo matkailualueen kansainvälistymisaste nostetaan samalle tasolle muiden Pohjois-Suomen suurimpien matkailualueiden kanssa.

Nyt käynnissä olevalla talvikaudella Lufthansa lentää viikoittain Frankfurtista Kuusamoon. Kyseessä on historian ensimmäinen suora reitti Kuusamosta Eurooppaan.

Lue myös: