Aurinkomatkat ja Finnair yhdessä Matkamessuilla - laaja kohdevalikoima tarjolla

A321ER_10Finnair palaa usean vuoden tauon jälkeen Matkamessuille, jotka pidetään Helsingin Messukeskuksessa 15.–18. tammikuuta. Matka 2015 on Pohjoismaiden ja Pohjois-Euroopan suurin matkamessutapahtuma, jonne odotetaan 60 000 kävijää.

Finnairilla on lähes 300 neliön osasto yhdessä Aurinkomatkojen kanssa. Finnair ja Aurinkomatkat ovat tiivistäneet yhteistyötään ja tarjoavat suomalaisille yhdessä entistä laajemman lomakohdevalikoiman.

 Finnairin ja Aurinkomatkojen yhteisellä osastolla opastetaan messukävijöitä nettipisteillä, joilla asiakkaat voivat varata online-myynnissä olevia matkoja. Finnairin reittilentouutuuksia 2015 ovat muun muassa Chicago, Ho Chi Minh City, Ateena, Dublin, Malta ja Madeira. 

Finnair-A350-Business-class-cabin-new_2Aurinkomatkojen asiantuntijat kertovat messuosastolla ensi kesän ja talven 2015/2016 lomakohteista. Uutuuksia tulevana kesänä ovat mm. Malta, Kalives Kreetalla sekä kiertomatkat, jotka suuntautuvat mm. Ranskaan, Irlantiin ja Itävaltaan.

Ensi talven uutuuksia ovat mm. kiertomatkat Hong Kong-Borneo, New York-Miami ja Tokio-Kioto. Santa Cruz Teneriffalla ja Mai Khao Phuketissa kuuluvat myös talven uutuuskohteisiin.

Messuosastolla on jaossa Aurinkomatkojen uudistunut Lomaunelmia lehti sekä tietoa Finnairin tuoteuutuuksista ja tulevista Airbus A350 XWB -koneista.

Finnair_A350_model_1 Aurinkomatkojen ja Finnairin yhteistyön tiivistyminen näkyy asiakkaalle lomakohteiden entistä monipuolisempana ja kiinnostavampana valikoimana.

Finnair on tuonut reittilentojen piiriin useita suosittuja lomakohteita, kuten Kanarian saarten Fuerteventura ja Lanzarote sekä Turkin Alanya ja Antalya, joihin yhtiö aiemmin lensi vain lomalentoja. Tämä mahdollistaa oman loman räätälöinnin joko itse tai yhdessä Aurinkomatkojen kanssa.

 Finnairilla on hyvät lentoyhteydet moniin suosittuihin kohteisiin Suomessa, Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Aurinkomatkoilla puolestaan on pitkä kokemus siitä, mitä suomalaiset lomaltaan odottavat. Lentomatka on osa lomakokemusta, ja Finnairin suorat lennot, uusi kalusto ja monipuolinen palvelukonsepti ovat olennainen osa Aurinkomatkojen lomatuotetta.

Lue myös: