Emirates Executive - vain superrikkaille (video)

emirates4Emirates tunnetaan koneidensa ylellisestä First Class -luokasta. Nyt yhtiö on julkistanut tuotteen, jolla se pyrkii vieläkin suurempaan luksukseen. Uusi Emirates Executive Airbus A319 tarjoaa personoidun Ultra First -tason superrikkaille. Koneesta löytyy mm. kymmenen täyden yksityisyyden tarjoavaa hyttiä.

Mitenkään uudesta ideasta ei tietenkään ole kyse. Vastaavia, tyypillisesti pelkästään business-luokkaan sisustettuja matkustajakoneita on lentoyhtiöillä ollut tarjolla jo pitkään joillain harvoilla parhaan tuoton tarjoavilla reiteillään. Dubaissa toimiva Emirates pyrkii nyt tuomaan saman First Class -tasolle ja etenkin sen yläpuolelle uudella vapaasti räätälöitävällä tuotteellaan.

Airbus A319:ssä on tässä versiossa paikkoja maksimissaan 19 henkilölle. Esimerkiksi Finnairin vastaava reittiliikennekone kuljettaa enimillään 123 matkustajaa.

Emirates Executiven koneen etuosasaan tulee Lounge-alue, joka tarpeen mukaan muuntuu ruokailu- tai neuvottelutilaksi. Se voi luonnollisesti toimia myös ylellisenä sohvilla ja erillisillä tuoleilla varustettuna matkustamona. Yksittäiset penkit ovat Full flat -tyyppiä.

emirates_6Koneen takaosan käytävää reunustaa kummallakin puolella viisi liukuovien taakse kätkeytyvää Private Suite -makuuhyttiä. Niissä on vuoteeksi muuntuvan istuimen ohella mm. henkilökohtainen minibaari ja istuin mahdolliselle vieraalle.

Hyttien ICE-viihdejärjestelmän ruutu on 32-tuumainen. Koneessa on täydelliset satelliittiyhteydet, joiden kautta kännykkäpuhelut ja langattoman netin käyttö onnistuvat.

emirates5Matkustajia varten on ylellinen peseytymistila, jolle on annettu nimi Shower Spa. Sen mukavuuksiin kuuluu suihkun ohella lattialämmitys.

Emiratesin mukaan A319 tarjoaa yksityissuihkukoneen mukavuuden seurueelle tai perheelle yhdistettynä yhtiön kuuluisaan palveluun. Lentojen hinnoista yhtiö ei mainitse mitään, mutta kohderyhmän niitä tuskin tarvitsee kyselläkään.

Emirates Executiven A319 tarjoaa kahdeksan tunnin non-stop -toiminta-ajan. Koneella luonnollisesti lennetään myös tankkausvälilaskujen kautta mihin kohteeseen asiakas haluaakin. Kaiken matkaan liittyvän voi räätälöidä omien mieltymysten mukaan.

"Näemme kasvavaa kysyntää tällaisen yksityislentomatkailun alueella, etenkin Lähi-Idässä ja Euroopassa mutta myös sellaisilla markkinoilla kuin Intia, Venäjä ja Kiina", sanoo Emiratesin suunnittelusta vastaava johtaja Adnan Kazim.

"Elokuun 5. päivä julkistetulla Emirates Executive -tuotteella ja siihen liittyvällä nettisaitilla uskomme pääsevämme mukaan tähän pieneen, mutta houkuttelevaan markkinasegmenttiin."

emirates3

emirates6

www.emirates-executive.com