Helsinki-Vantaalla juhlitaan kiinalaista uutta vuotta

Helsinki-Vantaan lentoasema ja Finnair juhlistavat kiinalaista uutta vuotta värikkäin menoin. Aasian ja Euroopan välisellä reitillä matkustavia viihdytetään päivittäin 23.1.–9.2. muun muassa näyttävällä showlla.


- Vietämme teemaviikkoja juhlistaaksemme paitsi kiinalaista uutta vuotta myös Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Finnairin menestystä Aasian ja Euroopan välisessä lentoliikenteessä, kertoo Finavian markkinointijohtaja Kimmo Ruotsalainen.


Perinteisten koristelujen lisäksi lentokentän asiakkaat saavat Kiinalainen uusi vuosi -teemaviikkojen aikana nauttia päivittäisistä ohjelmanumeroista mm. lohikäärmetanssin, elävän musiikin ja suomalais-kiinalaisten tanssiesitysten muodossa. Matkustajia hemmotellaan myös maukkailla aasialaisilla wokeilla ja muilla erikoisuuksilla, joita tarjoilee kaukoliikenteen lentojen lähtötiloissa sijaitseva ravintola. Viikkojen ohjelma ja tapahtumapaikat löytyvät Helsinki-Vantaan verkkosivuilla.

Viime vuonna Helsinki-Vantaan kautta kulki 15 miljoonaa matkustajaa, joista 1,7 miljoonaa matkusti Aasiaan. Matkustajamäärän 15,5 prosentin kasvu teki Helsinki-Vantaasta Pohjois-Euroopan merkittävimmän vaihtolentoaseman. Ruotsalainen uskoo, että kasvu jatkuu vahvana myös tulevaisuudessa.


Helsinki Airport