Ilmailu-lehti sai uuden päätoimittajan - Kirsi Seppälä aloittaa Ilmailuliiton viestintäpäällikkönä

kirsi-seppala_ilmailuliittoPerinteikäs Ilmailu-lehti sai uuden päätoimittajan. Suomen Ilmailuliitto on valinnut viestintäpäälliköksi Kirsi Seppälän, jonka toimenkuvaan kuuluu jatkossa myös päätoimittajan tehtävät.

Viestintäpäälliköksi valitun Kirsi Seppälän laajan tehtäväkenttään kuuluu Ilmailuliiton sisäinen ja ulkoinen viestintä, mediayhteistyö sekä liiton visuaalinen ilme. Edellisten lisäksi hän aloittaa  myös Ilmailu-lehden päätoimittajana.

Vuoden 2018 alusta lähtien vuodenvaihteeseen 2020 saakka Ilmailu-lehteä tuottavat Omnipress ja päätoimittajana toimii Nina Broström. Sen jälkeen perinteikäs julkaisu palaa takaisin Ilmailuliiton siipien alle.

Kirsi Seppälästä tulee vuonna 1937 perustetun Ilmailu-lehden 15. päätoimittaja. Hän on toiminut aiemmin Forssa-lehden toimituspäällikkönä ja sitä ennen ainakin paikallislehti Someron ja Ykkössanomien päätoimittajana.

Ilmailu-lehti on yksi Euroopan vanhimmista ja suurilevikkisimmistä alan lehdistä. Se on Ilmailuliiton äänenkannattaja ja alansa yleisaikakauslehti, jonka sisältö painottuu harrasteilmailun eri lajeihin. Myös liikenne- ja sotilasilmailu kuuluvat lehden aihepiireihin.

Ilmailu-lehti on ilmestyny kahdeksan kertaa vuodessa, mutta vuonna 2020 määrä putoaa kuuteen lehteen. SIL:n jäsenet saavat lehdenjäsenetuna. Ilmailu-lehden voi myös tilata ilman Ilmailuliiton jäsenyyttä ja ostaa hyvin varustelluista lehtipisteistä.

Päivitys kello 12.10: lisätty valokuva Kirsi Seppälästä.

Päivitys 5.11. kello 11.20: Ilmailu-lehti ilmestyy vuonna 2020 kuusi kertaa aiemman kahdeksan sijasta.

Lue myös: