Ryanair avaa Helsinki-Venetsia -reitin kesäkaudelle 2022 - luvassa kaksi viikkovuoroa

EI-EFF_220621bRyanair avaa uuden Helsinki-Venetsia -reitin kesäaikataulukaudelle 2022. Halpalentoyhtiö avasi uuden liikenteen solmukohdan Venetsian Marco Poloon lokakuussa ja nyt luvassa on kaksi viikkovuoroa Helsinki-Vantaan ja Venetsian välille.

 Koronapandemian vaikutukset lentoliikenteelle ovat Euroopassa jäämässä taakse ja Ryanair hakee kasvua Suomen markkinoilta. Ryanair ilmoitti jo aiemmin avaavansa Suomesta yhdeksän uutta reittiä ja nyt on siis luvassa jälleen yksi lisäyhteys Helsinki-Vantaalta Eurooppaan.

Ryanair markkinoi kesäaikataulukaudella käynnistyviä lentoja aina lokakuun 2022 lopulle saakka. Halpalentoyhtiö pyrkii täyttämään koneet erikoishintaisilla lipuilla, joita on myynnissä 9. lokakuuta 2021 saakka.

Avauslento Venetsiaan lähtee Helsinki-Vantaalta 27. maaliskuuta 2022. Lentoja operoidaan torstaisin ja sunnuntaisin Boeing 737-800 tai MAX 200 -koneilla. Operaattorina on Malta Air, joka on Ryanairin ja Maltan valtion yhteishanke.

"Ryanair on sitoutunut jälleenrakentamaan Suomen matkailualaa ja vahvistaa kansainvälisiä yhteyksiä samalla, kun jatkamme kasvua Euroopassa ja matkailu palautuu pandemiaa edeltävälle tasolle", sanoi Ryanairin kaupallinen johtaja Jason McGuinness.

Ryanair pyrkii ottamaan Suomesta markkinaosuuksia Finnairilta.

Lue myös: