SIL hakee kahta henkilöä turvallisuusanalysoinnin projektitehtäviin

sillogoSuomen Ilmailuliitto hakee kahta henkilöä analysoimaan harrasteilmailun lentoturvallisuusilmoituksia. Tehtävät perustuvat SIL:n ja liikenteen turvallisuusvirasto Trafin yhteistyösopimukseen. Siinä on sovittu harrasteilmailun erikoisalaan liittyvistä viranomaisen avustustehtävistä.

Valitut henkilöt koulutetaan Trafin analyysiyksikön lentoturvallisuusanalyysien tuottamiseen harrastusilmailun osalta. Erityisesti he analysoivat Trafin ohjauksessa purjelennon ja ultrakevytlentämisen lentoturvallisuusilmoituksia.

Tavoitteena on, että he harrasteilmailun asiantuntemuksellaan tuottavat niistä tietoa analyysiyksikölle. Tuloksia aiotaan hyödyntää turvallisuuden edistämisessä ja tiedotuksessa.

Valittavilta edellytetään mm. laajaa kokemusta purjelennon ja/tai ultrakevytlentämisen alalta. Heidän on pystyttävä analysoimaan ilmailun alaan liittyviä asioita ja kyettävä kirjoittamaan tuloksista hyvää asiatekstiä suomeksi.

Tehtävien määrät vaihtelevat ja ne ovat kausiluonteisia. Korvaus perustuu tuntipalkkaan. SIL ja Trafi antavat tehtäviin tarpeellisen koulutuksen. Työpiste sijaitsee Trafin Vallilan toimipisteessä Helsingissä.

 

Hakuilmoitus: Suomen Ilmailuliitto

Lue myös: