Tjäreborg ja Finnmatkat järjestelevät asiakkailleen uusia lentoja Air Finlandin konkurssin takia

rannalleAir Finlandin konkurssi jätti ulkomaille myös runsaasti Tjäreborgin ja Finnmatkojen asiakkaita. Yhtiöt järjestelevät parhaillaan uusia lentoja, joista osa on jo sovittu. Molemmat yhtiöt myös vakuuttavat olevansa turvallisia matkanjärjestäjiä.

Finnmatkoilla on ollut ohjelmassa kolme viikoittaista lentoa Air Finlandilla: perjantaisin Turkin Bodrumiin, lauantaisin Antalyaan ja maanantaisin Egyptin Hurghadaan. Matkatoimisto etsii vielä korvaavia vaihtoehtoja tulevan lauantain Antalyan ja maanantain Hurghadan lennoille sekä kaikille Air Finlandilla suunnitelluille lennoille kauden loppuun saakka. Asiakkaat saava tiedon uusista järjestelyistä mahdollisimman pian.

Muihin Finnmatkojen lomalentoihin Air Finlandin konkurssilla ei ole mitään vaikutusta. ja yhtiö muistuttaa valmismatkan olevan lomalaiselle turvallinen valinta, sillä asiakkaiden rahat on turvattu matkanjärjestäjän asettamalla vakuudella.

  Finnmatkat painottaa olevansa erittäin vakavarainen yritys ja osa maailman suurinta matkailukonsernia. Myös Suomen Asiakastieto Oy:n riskimittarissa Finnmatkat pitää kärkipaikkaa matkanjärjestäjien taloudellisessa luotettavuudessa.

Tjäreborgin ohjelmistossa on ollut neljä Air Finlandin operoimaa lentoa viikoittain. Turkin Antalyan matkustajat pääsivät lomalle Finnairin tilauslennolla. Torstain 28.6 lento Kreetan Iraklioniin on peruttu samoin kuin koko loppukausi. Perjantain 29.6 lento Turkin Bodrumiin lennetään turkkilaisen Freebirdin siivin.

Myös Tjäreborg painottaa olevansa erittäin vakavarainen yritys sekä osa Pohjoismaiden kannattavinta matkailualan konsernia Thomas Cook Northern Europea. Suomen Asiakastieto riskimittarissa myös Tjäreborg on kärkisijoilla. Tjäreborgin valmismatka on kuluttajille turvallinen valinta. Asiakkaiden suorittamat maksut on turvattu Kuluttajavirastolle asetetulla vakuudella.