Aurinkomatkat muuttaa Helsinki-Vantaan HOTT-taloon

HOTT_1Suomen suurin matkanjärjestäjä Aurinkomatkat muuttaa tällä viikolla uusiin toimitiloihin Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeeseen. House Of Travel and Transportation -nimen saanut rakennus kokoaa Finnair-konsernin kaikki yritykset ensi kertaa saman katon alle. Uusista toimitiloista löytyy erilaisia työskentelytiloja, joista voi valita omaan työtapaansa sopivimman.

Aurinkomatkojen pääkonttori siirtyy Helsingin Kampista Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyyteen. Sieltä löytyy Finnair-konsernin kesäkuussa valmistunut toimitilarakennus HOTT (House Of Travel and Transportation). Rakennusprojektin keskeiset tavoitteet olivat kustannustehokkuus ja toimiva työympäristö, jossa konsernin kaikki toiminnot ovat lähekkäin.

HOTT_10”Talossa on näkyvillä aivan uudenlaista ajattelua sekä ekologisuuden että työskentelytilojen osalta. Uudet monipuoliset tilat ja toimiva työergonomia parantavat työhyvinvointia, joka on aina ollut tärkeysjärjestyksessämme korkealla. On hienoa muuttaa uusiin tiloihin, joissa on huomioitu ekologisuus ja työntekijöiden toiveet”, Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Tuomo Meretniemi iloitsee.

Vantaan Tietotie 9:ssä sijaitsevan HOTTin omistaa Ilmarinen, ja Finnair-konserni on rakennuksessa vuokralla. Konserniin kuuluvat emoyhtiön lisäksi tytäryhtiöt Aurinkomatkat, Amadeus Finland, Area ja Suomen Matkatoimisto.

Lue myös: