Go! Aviationin lennot alkavat joulukuussa - myynti ja markkinointi vauhtiin

GOA_lakki_1Go! Aviation aloittaa odotetut lennot joulukuun 2016 aikana ja kampanjointi sekä myynti käynnistyvät virallisesti perjantaina 30. syyskuuta. Asiakkaille tarjotaan Joulukuulle tutustumistarjouksena alehintaisia lippuja. Lennot avataan aiemmin kerrotun mukaisesti Helsinki-Kuopio ja Helsinki-Tallinna reiteillä.

Kotimaisen Go! Aviationin lennot nousevat joulukuussa taivaalle pitkän odotuksen jälkeen. Alkuperäisen suunnitelman mukaan lentojen oli määrä alkaa jo vuoden 2015 aikana. Lentoposti.fi:n saamien tietojen mukaan esteet on ylitetty ja lentojen aloitus toteutuu joulukuun 2016 aikana.

Lentoja on suunniteltu aloitettavaksi kahdeksanpaikkaisella Pilatus PC12NG -koneella. Edellisen kerrran Go! Aviationille tulossa ollut SP-SAB kävi esittäytymässä Malmin lentoasemalla heinäkuussa.

"Olemme aloittamassa lennot joulukuun aikana ja myynti sekä markkinointi on juuri käynnistymässä", vahvistaa Go! Aviationin lento-operaatioista vastaava johtaja Roope Kekäläinen Lentoposti.fi:lle.

Joulukuussa Go! Aviationin koneeseen nousevat asiakkaat saavat lippunsa erikoishintaan ja ilman liittymismaksua. Kuukauden mittainen tutustumisjakso ei sido asiakasta sen pidemmälle. Normaalisti asiakkaalta tarvitaan kolmen kuukauden sitoutuminen toimintaan.

GOA_SAB_kabiini_1Go Fly -lipun hinta joulukuulle on 1200 euroa ja Go Flex -lippua tarjotaan 1900 eurolla. Normaalisti hinnat olisivat 2150 euroa ja 3150 euroa joiden lisäksi perittäisiin 1500 euron liittymismaksu. Hintoihin lisätään vielä 10 prosentin arvonlisävero. Tarjoushintaisia lippuja myydään joulukuun alkuun saakka tai siihen asti, kun asiakkuuksia on vapaana.

Go! Aviation markkinoi lentojaan nopeina ja vaivattomina yhteyksinä. Asiakkaat välttävät mm. turvatarkastusten jonot ja koneeseen nousu on sujuvaa.

Go! Aviationin toiminta sijoittuu reittilentämisen ja liikelentämisen välimaastoon. Yhtiö mainostaakin pomivansa parhaat palat molemmista operaatiomuodoista.

"Kokeilujakson asiakkaat ja heidän antamansa palaute on tärkeää toiminnan kehittämisen kannalta", kertoo Kekäläinen.

GOA_staff_1Lennot avataan Helsingin ja Kuopion sekä Helsingin ja Tallinnan välisillä reiteillä. Aikataulunmukaisesti aamun ensimmäinen lento suuntaa kello 0600 Helsingistä Kuopioon ja takaisin ollaan kello 08.20.

Seuraavaksi lennetään Helsingistä Tallinnaan ja takaisin. Sen jälkeen luvassa on jälleen edestakainen kello 16.00 lähtevä Helsinki-Kuopio-Helsinki lento.

Illan viimeinen reitti Helsinki-Tallinna-Helsinki starttaa kello 18.50 ja palaa Helsinki-Vantaalle kello 2020.

Yhtiöllä on suuret kasvusuunnitelmat ja toimintaa on kerrottu laajennettavan vuoteen 2020 mennessä jo 50 koneen operointiin, jolloin kohdemaita olisi 14 ja kohteita kaikkiaan 135. Mahdollisia tulevia kaupunkipareja tarkastellaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Seuraavia kotimaan todennäköisiä kohteita ovat Vaasa ja Turku.

päivitys 20.18: tarkennettu alvin määrä sekä lippujen myyntiaikaa.

Lue myös: