Suomalaistubettaja Lakko saa Hawk-kyytiä Ilmavoimat 100 -lentonäytöksessä - Herbalisti seuraa maassa

Lakko&Herbalisti1Suositut suomalaistubettajat Lakko ja Herbalisti ovat mukana Suomen Ilmavoimien 100-vuotisjuhlalentonäytöksessä. Heistä Lakko nousee Ilmavoimien Hawk-suihkuharjoituskoneilla sunnuntaina 17. kesäkuuta ja Herbalisti kannustaa ja taltioi Lakon tunnelmia maassa.

Hawk_Ilmavoimat_2Sunnuntaina 17. kesäkuuta BAE Systems Hawk-suihkuharjoituskoneen kyytiin nousee tämän hetken suosituin kotimainen YouTube-tähti Lakko. Maassa ystäväänsä kannustaa toinen Suomen kärkitubettajista, kun Herbalisti taltioi Lakon fiiliksiä ennen ja jälkeen lennon.

Tubetähtien matkaa ilmavoimien juhlalentonäytöksessä voi seurata heidän omilla YouTube-  ja Instagram-kanavillaan. Sunnuntain aikana Lakko ja Herbalisti ovat myös yleisön tavattavissa lentonäytöksen maanäyttelyalueella. Aikataulu tarkentuu myöhemmin.

 lakko1Lakkoa seuraa Instagram palvelussa yli 280 000 henkilöä ja hänen YouTube -kanavallaan on yli 480 000 tilaajaa. Lakko pokkasi Tube Awardseissa 2015 Vuoden pelitubettajan ja miestubettajan pystit. Eric tykkää yhdistellä videoilla vahvuuksiaan - parikymppinen Lakko räppää, pelaa ja pitää hauskaa. Lakko toimi vuoden 2017 TV-ohjelma Possen juontajana ja hänellä oli vuonna 2016 oma TV-ohjelma (Lakon ja Herban Boksi)

Herbalisti eli Juuso on kunnianhimoinen nuori mies Kouvolasta. Hän aloitti YouTube-uransa 2010-luvun alussa, jonka jälkeen hänestä on kasvanut yksi Suomen suosituimmista tubettajista. Herbalistin Instagramia seuraa yli 220 000 henkilöä ja hänen YouTube-kanavallaan on yli 276 000 tilaajaa.

HerbaNykyisin Herbalisti tunnetaan tubettajana, joka tuottaa sisältöä pelivideoista vlogisisältöihin. Yhdessä Lakon kanssa Herbalisti oli ensimmäinen tubettaja, jolla oli oma TV-formaatti Lakon ja Herban boksi. 2017 syksyllä Herbalisti oli Lakon juontajaparina Posse-ohjelmassa.

Lentonäytöksessä mittaa G-voimista ottavat myös autourheilutähden Valtteri Bottas jaKalle Rovanperä. He nousevat ilmaan lauantaina 16. kesäkuuta.
 
ilmav_100_lentonaytos_logoSuomen Ilmailuliiton järjestelyvastuulla oleva Ilmavoimat 100 -lentonäytös järjestetään Jyväskylän Tikkakosken lentoasemalla 16.–17. kesäkuuta 2018. Lentonäytös järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen Ilmailijoiden kanssa. Kaksipäiväiseen tapahtumaan odotetaan yhteensä 30 000 kävijää.

Näytöksen teemana on Tunne historia – Koe nykyisyys – Näe tulevaisuus.  Lentonäytösohjelma etenee historiasta nykypäivään. Lento-ohjelman lisäksi tapahtumaan on luvassa laaja maanäyttely.

 Lue myös aiemmat Ilmavoimat 100 -lentonäytöstä koskevat uutisemme:

kyytiin nousevat Bottas ja Rovanperä läpäisivät ilmailulääkärin tarkastuksen
Airbus esittelee teknologisia ratkaisujaan Ilmavoimat 100 -lentonäytöksessä

Autourheilutähdet Bottas ja Rovanperä kohtaavat Hawkien kyydissä Ilmavoimat 100 -lentonäytöksessä