Taivas mikä työpaikka -kirjan julkistustilaisuudesta saatiin videokooste

TMT_2Melkein vuosi on vierähtänyt Finnairin lentävän henkilöstön sattumuksista kertovan Taivas mikä työpaikka -kirjan julkistustilaisuudesta. Tekijät kertovat nyt vihdoinkin saaneensa valmiiksi videokoosteen 5. lokakuuta 2012 pidetystä poikkeuksellisen näyttävästä tilaisuudesta.

Julkistamistilaisuuden kuvasi Tony Karlsson ja kirjan AD Juhana Mikkanen on koostanut ja editoinut materiaalista 15 minuutin videon. Mukana nähdään juontaja Ellen Jokikunnas, kirjan julkistaneet kansanedustaja Jaana Pelkonen ja Jani-Petteri sekä tietenkin Finnairin retrolentoemännät.

Luonnollisesti Taivas mikä työpaikka! -kirjan ovat koonneet lentoemännät Riitta Kiiveri, Noora Kunttu, Pirkko Saari, Christina Strandberg, Meriitta Ahtikari, Kati Kaivanto ja Lene Malmström sekä stuertti Tony Pokkinen ovat mukana. Muuhun ohjelmaan kuului mm. Osku Heiskasen ja Jarkko Valteen vauhdikas Showhat-paketti.

Kirjan ensimmäinen painos on melkein loppuunmyyty (suomeksi 6000 ja englanniksi 2000 kappaletta). Toista painosta ei ole luvassa mutta kokonaan uutta kirjaa on pohdittu. Tarina- & kuva-aineistoa on jäljellä todella paljon ja uusia tarinoita on tullut valtavasti lisää vuoden aikana.

Lue myös:

Taivas mikä työpaikka -kirja julkistettiin näyttävästi

Taivas mikä työpaikka - Finnairin lentoemäntien parhaat sattumukset kirjaksi